Dakbedekking

De eisen die aan dakdekken worden gesteld nemen toe. Hierdoor wordt de rol van de dakdekker steeds belangrijker. Verburg Loodgieters heeft in de afgelopen decennia brede vakkennis en ervaring opgebouwd in het dakdekken. Wij leveren uitsluitend dakbedekkingsystemen die voldoen aan de strengste eisen. Om een duurzame waterdichtheid van uw dak te kunnen waarborgen is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Doordat onze medewerkers steeds worden bijgeschoold, blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dakdekken.

Naast dakdekken brengen wij ook dakisolatie aan bij nieuwbouw of renovatie van platte daken. Verburg Loodgieters maakt gebruik van diverse vormen van dakdekken: Bitumen dakdekken, koper, zink- en leiwerk.

Bitumen

Bitumineuze dakbedekking is in Nederland de meest voorkomende vorm van dakbedekking voor platte daken. Bitumineuze dakbedekking heeft unieke eigenschappen, zoals een duurzame waterdichtheid. Daarnaast is het eenvoudig te verwerken.

Koper

Wij verwerken ook koperen dakbedekking. Dit wordt voornamelijk toegepast bij villa’s, landhuizen en monumentale panden. Koperen dakbedekking gebeurt voornamelijk ter verfraaiing van daken, goten en hemelwaterafvoeren.

Zinkwerken

Dit varieert van zinken goten, zinken daken, zinken hemelwaterafvoeren tot en met zinken vergaarbakken. De meeste zinken onderdelen worden prefab in de moderne zinkwerkplaats van ons Installatiebedrijf gemaakt.

Leiwerk

Wij leveren en plaatsen leien dakbedekking. Dit zijn natuurstenen leien, die met roestvrij bevestigingsmateriaal op schuine daken worden aangebracht.

Verburg Loodgieters: De specialist in dakdekken in Rotterdam en omstreken.