Afvoer & Riolering

We zijn gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van afvoer- en rioleringsleidingen. Onze medewerkers beschikken over professionele apparatuur zoals frees en hogedrukinstallaties waarmee eventuele ontstoppingen snel en vakkundig verholpen kunnen worden. Daarnaast beschiken we over een eigen video inspectie apparatuur waarmee wij beschadingen aan afvoer en rioleringen in beeld kunnen brengen. Ook kunnen wij u stankprobleem traceren door middel van een rookinspectie uit te voeren.

Riolering

Wanneer uw riolering niet goed is ontworpen en/ of geïnstalleerd, kan dit overlast opleveren. Verburg Loodgieters heeft ervaren loodgieters in huis die de kennis en kwaliteit bezitten uw problemen hiermee te verhelpen, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Van een kleine aanpassing tot een complete vervanging van uw buiten of binnenriolering, Verburg loodgietersbedrijf beschikt over de nodige ervaring en expertise.

Hemelwater afvoer systemen

Wanneer een hemelwaterafvoersysteem niet goed wordt aangebracht, kan dat leiden tot lekkage. Een goed aangebracht hemelwaterafvoersysteem voorkomt veel problemen en zorgt voor een goede afwatering. Ook op grote hoogtes vernieuwen wij HWA-systemen,  al onze monteurs zijn in bezit van de nodige valbeveiligingsmiddelen en klimmateriaal. Tevens maken wij gebruik van diversen soorten hoogwerkers.